Min historie om ME

Jeg fikk ME for 3 ½ år siden og var ganske syk det første året, selv om jeg sjelden holdt sengen hele dagen. Etter hver gikk det noe bedre, men sykdommen gjorde fortsatt livet mitt vanskelig å leve. Olaf ble først oppmerksom på Reverse Therapy på Internet. Han overtalte meg til å reise til London, til John Eaton, for å prøve behandlingsprosessen, og jeg hadde min første avtale i mai 2005. Vi hadde to hele dager i London etterpå, og jeg som kun hadde klart å gå korte turer og hadde hatt problemer med å være lenge i et varehus, travet gate opp og gate ned, og vandret rundt i varehus i timesvis. Olaf trodde ikke sine egne øyne. Men hva som skjedde de to timene som jeg tilbrakte hos John, husket jeg ikke. Det var helt tomt oppe i hodet mitt under hele oppholdet.

Den første perioden etter at jeg kom hjem, hadde jeg en energi som jeg ikke hadde opplevd på flere år. Seks uker senere var jeg tilbake hos John, og han fortalte meg at nå visste jeg hva jeg skulle gjøre, så jeg trengte ingen flere timer. Jeg hadde i alt 3 ½ timer med John. Selvfølgelig kom noen av symptomene tilbake, men jeg jobbet hardt og slik John hadde bedt meg å gjøre, og jeg hadde god e-postkontakt til London, så jeg fikk kontroll over det meste. Jeg unnlot å gjøre en ting. Jeg utsatte og utsatte fordi jeg gruet meg litt for dette. Etter at jeg endelig tok mot til meg og utførte den handlingen kroppen min krevde at jeg skulle gjøre, har jeg ikke hatt symptomer. Det er litt tidlig i skrivende stund å erklære meg frisk, men jeg vet inni meg at jeg er det.

Jeg begynte underveis å jobbe med oversettelsen av Johns bok, og den repetisjonen og påminnelsen var utrolig lærerik og hjalp meg nok til å jobbe mye med det jeg hadde lært av John. Derfor anbefaler jeg alle som har hatt noen timer med Reverse Therapy-behandling om å lese boken om igjen. Lykke til!

 


 Copyright:  Aud & Olaf Berli            Innhold kan bare gjengis etter tillatelse